Over Ons

Spaanseham.nl: al meer dan 21 jaar dé no-nonsense importeur/leverancier van de beste Spaanse hammen (Serrano ham en Ibérico ham) uit alle delen van Spanje!

Spaanseham.nl is ontstaan uit een persoonlijk initiatief van de bouwer en eigenaar van deze website, die meer dan 10 jaar in Spanje heeft gewoond en gewerkt en kennis heeft kunnen maken met dit prachtige product. Met eigen ogen en smaakpapillen was al gauw te bepalen waar de beste Ibérico hammen vandaan kwamen, en die werden dan ook regelmatig besteld en geconsumeerd.

Het thuisfront kon op afstand meegenieten, reden waarom op alle reizen van Spanje naar Nederland familie, vrienden en collega's vroegen om dan ook van die lekkere Ibérico hampoten voor hen mee te nemen, wat ze bij o.m. bij de KLM hebben geweten, gezien de frequente opmerkingen: "daar heb je die Hollander weer met zijn hammen" om ze vervolgens samen in de lockers te kunnen hijsen.

Na terugkeer in Nederland is het idee ontstaan de Ibérico hammen aan een breder publiek aan te bieden en wat begonnen is met een lekkere hobby is nu uitgegroeid tot een ware serieuze handel, want zowel particuliere klanten als zakelijke klanten (restaurants, tapasbars, delicatessenwinkels, slagerijen) bestellen graag hun favoriete Spaanse ham(men) bij Spaanseham.nl. De constante hoge kwaliteit en service zorgen ervoor dat Spaanseham.nl een grote vaste klantengroep heeft, en die steeds groter wordt, iets waar we erg trots op zijn. Wij zijn dus geen professioneel importbedrijf met alleen gelikte webshops en mooie beloftes, waarbij je overigens nog maar moet afwachten waar de hammen vandaan komen en wat voor kwaliteit het betreft. Vaak werken ze met Drop (= vaak Flop)-shipping, websites die de hammen zelf nog nooit gezien laat staan geproefd hebben en een bestelling na betaling doorsturen naar de fabrikant in Spanje die deze dan met de nodige levertijden bij de klant laat afleveren.

Onze producten zijn en worden met zorg persoonlijk in Spanje geselecteerd en besteld; wat op de site en vooral op het etiket staat leveren wij ook. Wij doen bewust niet mee met allerlei dagdeals, waar werkelijk van alles met hoge kortingen wordt aangeboden wat eigenlijk niet zou kunnen, want prijs en kwaliteit gaan in deze hammenwereld nu eenmaal nauw samen. Goedkoper aanbod betekent dus altijd minder kwaliteit. Zeker als ze minder dan 24 maanden gerijpt zijn! En wat is makkelijker dan een Cebo te etiketteren met een Bellota label!

Bezoek ons Klantenforum voor de leuke reacties die wij tot nu toe ontvingen, probeer anders eerst een kennismakingsverpakking van 100 gram om van de kwaliteit overtuigd te worden. Wij kunnen dan ook met een gerust hart zeggen: niet goed-geld terug! Dat is ons Keurmerk!

Spaanseham.nl
Rendementsweg 6
3641 SK  MIJDRECHT


E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 0346 - 2 666 07
Mobiel: 06 - 555 712 83
WhatsApp: 06 - 555 712 83

Voor deze nummers betaalt de beller de gebruikelijk belkosten zonder enige vorm van opslag.

 

BEZOEK AAN HET DISTRIBUTIECENTRUM VAN SPAANSEHAM.NL IN MIJDRECHT (BIJV. VOOR HET OPHALEN VAN EEN BESTELLING) IS ALTIJD MOGELIJK, MAAR ALLEEN OP AFSPRAAK

Bank:

Rekeningnummer ING: 47 13 447 t.n.v. Landenwinkels.nl
IBAN: NL16INGB0004713447 - BIC: INGBNL2A

KvK/BTW:

Inschrijving handelsregister Kamer van Koophandel: 30196482
BTW-identificatienummer: NL001495802B97