Bekroonde Spaanse ham

Spaanseham.nl verkoopt al vele jaren de beste kwaliteit Serranoham en Ibéricoham, hetgeen de talloze reacties van klanten, ook op onze site en op onze Facebook pagina, onderstrepen.

Tot onze klanten behoren niet alleen particulieren, maar ook veel restaurants, tapas bars, catering bedrijven, slagers en delicatessenwinkels. Wij zijn daar trots op, want het is niet eenvoudig om een goede kwaliteit Ibérico de Bellota ham en Serranoham voor een acceptabele prijs aan te kunnen bieden.

Verschillende aanbieders zijn er in de loop der tijd bijgekomen, vooral ook geholpen door het overschot aan hamproducties de laatste jaren, waardoor de hampoten hoe dan ook aan de man moeten worden gebracht, immers er zit een limiet aan de rijpingstijd. Vooral fabrieken uit de streek Guijuelo (Salamanca) en Toledo moeten van hun voorraden af en dat doet de hammenmarkt geen goed helaas.

Wat ons in ieder geval wel goed doet en daar zijn wij van Spaanseham.nl en de leverancier erg trots op, is de bekroning van onze hammen uit de Extremadura tot de beste in 2012! Een trofee die uitgegeven wordt door de Caja Rural de Extremadura als bewijs van de topkwaliteit en service van de Ibérico de Bellota hammen met de Denominación de Origen Extremeña. Ook al in 2008 won onze fabrikant deze prestigieuze prijs, met meer dan 100 kandidaten!

Een aparte vermelding waard en voor de klanten van Spaanseham.nl een garantie dat men altijd de beste kwaliteit voor de beste prijs voor een Ibérico de Bellota ham of een Serranoham bij ons krijgt, of het nu een voorpoot is, een achterpoot, een ontbeende ham of de vacuüm verpakte vleeswaren. Zie onder Prijzen en Bestellen ons aanbod, of maak gebruik van de speciale maandaanbiedingen.

Veel smaakplezier vast toegewenst namens het team van Spaanseham.nl!